TEDUARCH LECTURES: Dijital Müze ve Sergilerin Ardındaki Süreç, Efe Alpay

tn2

Tarih:  Date -

ARCH472 - Sergilemenin Mimarlığı dersi kapsamında düzenlenen Efe Alpay'ın "Dijital Müze ve Sergilerin Ardındaki Süreç" başlıklı sunumuna tüm Mimarlık ve Tasarım Fakültesi üyeleri ve öğrencileri davetlidir. Sunum 13 Nisan 2023 saat 9.30'da Ahmet Ersan Konferans Salonu'nda yapılacaktır.

Eski bir TED Ankara Koleji mezunu olan Efe Alpay, endüstriyel tasarım alanında verinin tasarım malzemesi olarak kullanılması üzerine yüksek lisans ve doktora derecelerine sahip bir tasarımcı ve kreatif direktördür. Araştırmalarına ek olarak, Alpay dijital sergi tasarımı, sanal ve artırılmış gerçeklik konularında geniş deneyime sahip olup, büyük ölçekli etkileşimli projelerde kreatif direktörlük yapmıştır. Ayrıca, Bilkent Üniversitesi'nde hesaplamalı tasarım yöntemleri üzerine yarı zamanlı dersler vermektedir.

teduarch_lectures_471_1