Ana içeriğe atla

Yarışma_Ödül: “Kepez Belediyesi Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenlemesi Fikir Projesi” ve "İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi"

“Kepez Belediyesi Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenlemesi Fikir Projesi” Yarışması’nda öğretim üyemiz Y.Doç.Dr. Onur Yüncü’nün aralarında bulunduğu ekip 3.lük ödülünü; Araştırma Görevlisi Mimar Güneş Duyul’un aralarında bulunduğu ekip ise Eşdeğer Mansiyon ödülünü;

"İzmir Konak Belediyesi Hizmet Binası ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi" Mimari Proje Yarışması'nda, ders-saat ücretli öğretim elemanımız Mimar Ziya İmren, ve yardımcı mimar olarak öğrencimiz Çağrım Koçer'in aralarında bulunduğu ve Arch 499 stajını yürüttüğü ekip (Ziya İmren Architects) 1. lik ödülünü; bir diğer öğrencimiz Seçil Telyakar'ın yardımcı mimar olarak aralarında bulunduğu ve Arch 499 stajını yürüttüğü ekip (steb I Studio Evren Başbuğ) ise 2. lik ödülünü kazanmışlardır.

Meslektaşlarımızı ve öğrencilerimizi candan kutlarız.