Arch Warm-Up 2016

WARM-UP Mimarlık Stüdyosu, Orta Doğu Teknik Ünivesitesi ve TED Üniversitesi Mimarlık Bölümleri tarafından düzenlenmektedir. 26-27 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan programda, lise eğitimini tamamlayarak Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girmiş olan adaylar mimarlık eğitimi ve üretim ortamını deneyimleme fırsatı bulacak. Bu program kapsamında, her iki okul öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla stüdyo çalışmaları yürütülecek, bir mimarlık ofisi ve mimarıyla beraber bir yapı ziyaret edilecek. 45 kişi ile sınırlandırılan programa katılmak isteyen adayların 22 Temmuz 2016 tarihine kadar internet sitesindeki başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Değerlendirme sonuçlarını 23 Temmuz 2016 tarihinde web sitemizde duyuracağız.

Warm-up programında görüşmek dileğiyle!

Başvuru Formu